Τατζικιστάν

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Τατζικιστάν

Ακίνητο προς πώληση στο Τατζικιστάν

Η Δημοκρατία του Τατζικιστάν και η πρώην Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Τατζικιστάν στην ΕΣΣΔ είναι ένα κράτος της Κεντρικής Ασίας. Συνορεύει προς τα νότια με το Αφγανιστάν, προς τα ανατολικά με την Κίνα, προς τα βόρεια με το Κιργιζιστάν και το Ουζμπεκιστάν και προς τα δυτικά με το Ουζμπεκιστάν. είναι επομένως μια κατάσταση που δεν έχει κλειστεί. Η πρωτεύουσα είναι το Ντουσάνμπε.

Η έκθεσή μας για την αγορά ακινήτων στο Τατζικιστάν μπορεί να είναι σημαντική αν σκοπεύετε να μετακινήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Τατζικιστάν. Κατά την εξέταση των πιο ακριβών αγορών ακινήτων στον κόσμο, η πρωτεύουσα του Τατζικιστάν Ντουσάνμπε με πληθυσμό 700.000 δεν έρχεται αμέσως στο μυαλό. Αλλά η πόλη, η πλειονότητα των οποίων η παλιά οικιστική κατοικία χρονολογείται από τη σοβιετική εποχή, είναι θύμα μιας χρόνιας κρίσης ακινήτων.

Καθώς η ζήτηση για νέα ακίνητα προς πώληση στο Τατζικιστάν υπερβαίνει κατά πολύ τη διαθεσιμότητά του, οι τιμές των ακινήτων γύρω από το Ντουσάνμπε αυξήθηκαν στα ύψη την τελευταία δεκαετία.

Για τον πληθυσμό του Τατζικιστάν, συνηθισμένο στις κρατικές εγγυήσεις στέγασης της σοβιετικής εποχής, ο υπερπληθυσμός έχει οδηγήσει σε κακή μείωση του βιοτικού επιπέδου.

Την τελευταία δεκαετία σημειώθηκε ένα κύμα μεταναστών από την επαρχία του Τατζικιστάν στο Ντουσάνμπε, και η κατασκευή οικονομικών σπιτιών στην πρωτεύουσα του Τατζικιστάν δεν συνέχισε. Η αύξηση του κόστους ακινήτων σήμερα έχει δημιουργήσει ένα κέντρο πόλεων με ολοένα και πιο πολυσύχναστες δημόσιες κατοικίες.

Το αυξανόμενο κόστος πώλησης ακινήτων στο Τατζικιστάν και ιδίως στο Ντουσάνμπε επιδεινώνεται από δύο παράγοντες: πρώτον, ότι περίπου το 80% του οικοδομικού υλικού του Τατζικιστάν εισάγεται. Δεύτερον, η κυβέρνηση του Τατζικιστάν επιβάλλει ένα σύστημα φόρων και δασμών που αντιπροσωπεύει περίπου το ένα τρίτο του κόστους κατασκευής νέων σπιτιών.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 40170

Πώληση Μονοκατοικία, Τατζικιστάν, Suǧd, Chudschand - Khujand, Hakim Karim

90,000.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

0.46 m²
Ένα τελειωμένο σπίτι στην πόλη. 9 δωμάτια μπάνιο κουζίνας w και σχολείο τροφίμων Kita και ό, τι άλλο χρειάζεστε όλα κοντά.
Cod. 2405

Πώληση Τριάρι, Τατζικιστάν, Dušanbe, Dušanbe, center

39,000.00EUR
Πώληση
Τριάρι

150 m²
Σπίτι στο κέντρο για την πώληση που πρέπει να αποκατασταθεί και τη δυνατότητα ανταλλαγής με άλλα σπίτια.
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB